Verkkosivusto

Kun liiketoimintasuunnitelma on konseptoitu timanttiseksi ja markkinointi on slikkiä kuin fiftarin tukka, niin on aika laittaa ilosanoma julkiseksi. Vaikka loppuun hiotulla verkkosivustolla esiteltäisiin maailman paras tuote, se hyödyttää vain, jos asiakkaat löytävät sen. Autamme näkymään oikeassa paikassa oikeaan aikaan – satojen verkkosivutoteutusten kokemuksella. Rakennamme ne lähes poikkeuksetta WordPressin päälle tai Shopify verkkokauppa alustalle. Se mahdollistaa parhaiten pienet, kustannustehokkaat projektit ja usein myös laajemmat kokonaisuudet. Ja ennen kaikkea se antaa sinulle vapauden päivittää itse sivustoasi helposti.

WordPress – sivustot

Ketterästi kaunista koodia, Brawo!

Tekninen runkomme on tukeva, mutta sen rakennuspalikat taipuvat tarpeen mukaan. Verkkosivu toimii parhaiten silloin kun sen käyttäminen on lähes huomaamatonta. Emme tee tarpeettomia kompromisseja visuaalisen näyttävyyden ja käytettävyyden välillä.

Shopify verkkokaupat

Helppo aloittaa, vaivaton kehittää

Verkkokauppa toimii parhaiten silloin kun se on helppokäyttöinen sekä kauppiaalle että asiakkaalle. Shopifyn selkeä ostopolku, laaja maksu- ja lähetystapojen tuki sekä kattavat raportointityökalut tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon sekä aloittelevalle että kokeneemmallekin kauppiaalle.

Verkkosivu sekä verkkokauppa toteutuksiin liittyvät palvelut:

  • Verkkosivustot
  • Shopify Verkkokaupat
  • Digitaalinen markkinointi
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Hakukoneoptimointi
  • Sisällöntuotanto

Tarvitsetko verkkosivujen kanssa apua tai verkkokaupan? – Ota yhteyttä ja aloitetaan teidän digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen!

Voit pyytää tarjouksen alla olevalla lomakkeella tai lähettää sähköpostia info@brawo.fi osoitteeseen.

Saat meidät myös kiinni soittamalla:

Ota yhteyttä, niin toteutamme timanttiset verkkosivut

"*" näyttää pakolliset kentät