Mainostekstiilit

Yrityksesi työntekijät ovat tärkein käyntikorttisi ja yksi näkyvimpiä mainospaikkojasi. Työntekijät viestivät yrityksestäsi paitsi puheilla ja teoilla, myös kokonaisolemuksellaan. Siksi kannattaa panostaa siihen, mitä heillä on yllään. 

Brawo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia mainostekstiilejä. Rekeistämme löydät vaatteet niin vaativaan ammattilaiskäyttöön kuin rennonpaan tapahtumissa edustamiseenkin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi juuri oikeat tuotteet. Käyttötilanteeseen nähden oikein valittu sopiva tuote on ilo käyttää niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Valikoimastamme löydät kaikki tekstiilit, mitä ikinä tarvitset: t-paidat, collegepaidat ja -hupparit, takit, housut, pikeepaidat, lippikset ja pipot, huomiovaatteet sekä paljon muuta. Kaikki tuotteet ovat saatavissa yrityksesi logolla brändättynä. 

Voimme tuoda yrityksesi ilmeen osaksi vaatetta sen materiaalista riippuen esimerkiksi perinteisesti brodeeraten tai modernilla sublimaatiotekniikalla värin suoraan kuidun sisälle painaen. Valitsit minkä tuotteen ja käsittelytekniikan tahansa, voit olla varma tyylikkäästä ja korkealaatuisesta lopputuloksesta.

Lisäksi voimme tarjota teille kattavan valikoiman jakotuotteita messuille ja muihin tapahtumiin.

"*" näyttää pakolliset kentät