Myymälämarkkinointi ja messumarkkinointi

Brawo tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen niin messumarkkinoinnissa kuin myymälämarkkinoinnissa. Asiantunteva tiimimme ymmärtää, että ensivaikutelma tehdään vain kerran. Siksi haluamme tehdä sen yhdessä kanssasi ja tyylillä. Jos haluat, että messuosastosi tai myymäläsi erottuvat kilpailijoistasi, valitse Brawo. Voit luottaa siihen, että saavutamme yhdessä parhaat tulokset.

Palvelut, tuotteet ja tarvikkeet

Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi! Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia tuotteita, tarvikkeita ja palveluita messumarkkinointiin sekä myymälämarkkinointiin. Meiltä saat banderollit, roll-upit, mainostelineet sekä messuosastojen suunnittelun ja toteutuksen. Olemme brändäyksen ja markkinoinnin luotettava täyden palvelun kumppani, joka huolehtii projektistasi alusta loppuun asti. Luota osaamiseemme ja anna brändisi loistaa niin myymälässä kuin messuosastollakin – meiltä saat kaiken saman katon alta!

Asiakkaitamme ja toteutuneita projektejamme 

Yritykset ja yhteistyökumppanit ovat hyötyneet asiantuntemuksestamme myymälä- ja messumarkkinoinnissa. Tutustu toteuttamiimme projekteihin!

Asiakaskokemuksia

Brawon kanssa yhteistyömme on sujunut erinomaisesti. Apu ja parannukset markkinointiympäristössä onnistuvat poikkeuksetta nopeasti. Pidämme myös heiltä saamiamme monipuolisia parannusehdotuksia arvossa, jotka ovat yhteistyön varrella parantaneet luottamussuhdettamme Brawon työskentelyyn ja ratkaisukeskeiseen toimintaan. Jos innovatiiviselle ja monipuoliselle markkinoinnin osaajalle on tarvetta, voin suositella yhteistyötä Brawon kanssa vuosien kokemuksella.

Combi Cool Oy
Joni Salovaara

Kiitokset Brawolle! asiantuntevasta ja mukavasta palvelusta sekä joustavuudesta. Kaikki toiveemme ja tarpeemme huomioitiin, ja saimme myös hyviä käytännön ehdotuksia parempiin ratkaisuihin kuin itse olisimme ehkä keksineetkään. Tapahtumasta tuli kokonaisuudessaan näyttävä ja saimme myös osallistujilta positiivista palautetta visuaalisesta ilmeestä.

Tamlink Oy
Elina Tiainen

Aloitetaanko myymälämarkkinointi tai messumarkkinointi? – Ota yhteyttä ja aloita menestyksesi rakentaminen!

Voit pyytää tarjouksen alla olevalla lomakkeella tai lähettää sähköpostia info@brawo.fi osoitteeseen.

Saat meidät myös kiinni soittamalla

"*" näyttää pakolliset kentät

Banderollit

Banderollit ovat erinomainen markkinointiväline sekä myymälä- että messumarkkinoinnissa. Niiden suuri koko ja näyttävä ulkonäkö varmistavat, että brändisi erottuu ja houkuttelee huomiota kohdeyleisöltä. Banderollien joustavuus mahdollistaa niiden käytön eri tarpeissa. Helposti vaihdettavat banderollit ovat oiva väline viestiä ajankohtaisista kampanjoista ja tapahtumista. Ne ovat myös kustannustehokas vaihtoehto markkinointiin kaikenkokoisille markkinointibudjetille. Kokonaisuudessaan banderollit ovat monipuolinen ja tehokas markkinointiväline, joka voi tuoda merkittäviä etuja liiketoiminnallesi. Tutustu lisää banderolleihin ja niiden hyötyihin tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Roll-upit

Tehokkaat roll-upit ovat avainasemassa niin myymälä- kuin messumarkkinoinnissakin. Niiden huomiota herättävä ulkonäkö ja strateginen sijoittelu varmistavat brändin erottumisen ja asiakkaiden kiinnostuksen herättämisen. Roll-upien helppokäyttöisyys ja keveys tekevät niistä ihanteellisen vaihtoehdon monenlaisiin tilanteisiin. Grafiikan ja lyhyiden viestien tehokas hyödyntäminen tekee roll-upeista kustannustehokkaan ja monipuolisen markkinointivälineen, joka takaa hyvän tuoton siihen sijoitetulle rahalle. Roll-upit muodostavat olennaisen osan yrityksesi markkinointistrategiaa. Kiinnostuitko? Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin luomme yhdessä huomiota herättävän markkinointiratkaisun yrityksellesi!

Mainostelineet

Mainostelineet ovat olennainen osa sekä myymälä- että messumarkkinointia tarjoten lukuisia etuja ja mahdollisuuksia brändin näkyvyyden ja tuotteiden esittelyn kannalta.

Myymälässä mainostelineet houkuttelevat asiakkaita ja ohjaavat heidän huomiotaan tiettyihin tuotteisiin tai tarjouksiin. Mainostelineet auttavat luomaan houkuttelevan ilmeen ja vahvistavat brändin tunnistettavuutta, mikä puolestaan parantaa asiakasuskollisuutta. Lisäksi mainostelineet auttavat ylläpitämään järjestystä ja selkeyttä myymälässä, mikä parantaa asiakaskokemusta ja auttaa asiakkaita löytämään haluamansa tuotteet helpommin.

Messuilla mainostelineet erottavat yrityksen sen kilpailijoista ja herättävät kävijöiden kiinnostuksen messuosastoa kohtaan. Mainostelineet voivat sisältää informatiivista materiaalia, kuten tuotteiden ominaisuuksia, tarjouksia tai brändin viestejä, jotka auttavat houkuttelemaan ja sitouttamaan kävijöitä. Lisäksi mainostelineiden avulla messuosasto voidaan järjestää ja suunnitella houkuttelevasti ja tehokkaasti, mikä parantaa näyttelyn vaikutusta ja saavutettuja tuloksia.

Tarvitsetko mainostelineitä messu- tai myymämarkkinointiin? Ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Messuosastot – suunnittelusta toteutukseen!

Tavoitteletko yksilöllistä ja vaikuttavaa messuosastoa, joka heijastaa yrityksesi tarpeita ja brändiä? Ymmärrämme, että ensivaikutelma on ratkaiseva, ja siksi tarjoamme mahdollisuuden luoda juuri sellaisen messuosaston kanssamme.

Messut ovat ainutlaatuinen tilaisuus houkutella uusia asiakkaita ja esitellä yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Ajatuksella suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu messuosasto herättää huomiota, jää mieleen ja auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista. Ammattitaitoisella suunnittelulla ja laadukkailla materiaaleilla tavoitat potentiaaliset asiakkaat tehokkaasti ja kustannustehokkaasti.

Olemme sitoutuneita auttamaan sinua luomaan messuosaston, joka ylittää odotuksesi ja vangitsee messuvieraiden huomion. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua tekemään messuista menestyksesi kulmakivi.

Myymälämarkkinoinnin ja messumarkkinoinnin huippuosaajat: Saavutetaan menestystä yhdessä!

Meillä on vankka ymmärrys siitä, kuinka tärkeää on saada asiakkaat kiinnostumaan ja siitä, kuinka houkutella heidät liikkeeseesi tai messuosastollesi. Rakennamme brändisi ympärille kiinnostavia tarinoita ja visuaalisesti vaikuttavia elementtejä, jotka herättävät huomiota ja jättävät vaikutuksen potentiaalisten asiakkaidesi mieliin. Lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun suunnittelusta toteutukseen ja jatkuvaan tukeen. Olemme luova voimavara, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Yhteistyöltä kanssamme voit odottaa tuloksia, jotka näkyvät niin myynnissä kuin brändisi tunnettuudessa. Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan myymälämarkkinointi tai messumarkkinointi – ja viedään yrityksesi brändi seuraavalle tasolle!

"*" näyttää pakolliset kentät