Hakukoneoptimointi

Jos haluaa tulla löydetyksi, ei verkossa kannata leikkiä kuurupiiloa. SEO (search engine optimization) eli hakukoneoptimointi auttaa yritystäsi näkymään siellä, mistä potentiaaliset asiakkaatkin etsivät tietoa. Hyvin tehtynä se auttaa yritystäsi nousemaan hakutuloksissa mahdollisimman korkealle.

Hakukoneoptimointi auttaa hakukoneiden käyttäjiä löytämään yrityksesi verkkosivuille tarjoamalla näiden hakusanoihin liittyvää relevanttia sisältöä. Autamme piilottamaan oikeat taikasanat sivustollesi oikeisiin paikkoihin.

Miksi panostaa hakukoneoptimointiin?

Kun potentiaaliset asiakkaat etsivät verkosta tietoa tuotteista ja palveluista, he tekevät sen pääosin hakukoneiden kautta. SEO auttaa yritystäsi näkymään siellä, missä sillä on eniten väliä: hakutulosten kärjessä. Sijoittumalla korkealle hakutuloksissa yrityksesi luo vaikutelman luotettavuudesta ja asiantuntijuudesta, mikä lisää yrityksesi vetovoimaa ja tehostaa myyntiä.

Hakukoneoptimointi on pitkäaikainen sijoitus, joka tuo orgaanista liikennettä sivustollesi ilman jatkuvasti juoksevia mainoskustannuksia. Koska SEO perustuu yrityksesi toimintaa ja tarjontaa kuvaaviin hakusanoihin, se houkuttelee ennen kaikkea ihmisiä, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita tarjonnastasi.

Entä hakukonemarkkinointi?

SEM (search engine marketing) eli hakukonemarkkinointi on tehokas keino tavoittaa oma kohdeyleisö vielä hakukoneoptimointiakin tarkemmin ja nopeammin.

Hakukonemarkkinoinnin avulla näkyvyyttä voi kohdentaa esimerkiksi tietyille demografisille kohderyhmille, sijainneille ja laitteille. SEM auttaa yritystäsi tavoittamaan kohdennetusti juuri ne ihmiset, jotka todennäköisimmin ovat kiinnostuneet tarjonnastasi.

Mitattavuus ja seuranta tekevät hakukonemarkkinoinnista erityisen hyödyllisen työkalun liiketoiminnan kasvattamiseen verkossa. Monipuolisten seurantatyökalujen avulla näet, kuinka monta kävijää mainoksesi houkuttelee, miten paljon myyntiä se tuottaa ja millä hakusanoilla se toimii parhaiten. Jatkuva optimointi ja erinomaisesti toimivista mainoksista oppiminen parantavat ajan mittaan mainostesi tehokkuutta ja auttaa maksimoimaan tulokset.

Hakukonemarkkinointi on kustannustehokas ja liiketoimintasi mukana skaalautuva markkinoinnin työkalu. Mainoskuluja syntyy vain kerroista, joina joku klikkaa mainostasi.

Esimerkkejä palveluista:

  • SEM eli hakukonemarkkinointi
  • SEO eli hakukoneoptimointi
  • Sisällöntuotanto
  • Web-analytiikka
  • Google Display-mainonta

"*" näyttää pakolliset kentät