Asuva – pitkän yhteistyön hioma kokonaisuus

Asuva on Brawon pitkäaikainen yhteistyökumppani – yhteinen taipaleemme on jatkunut jo vuosikymmenen ajan. Olemme kasvaneet yrityksinä yhtä matkaa ja tämän matkan varrella olemme kehittäneet Asuvalle sen tunnuksenomaista minimalistista linjaa. Vuosien saatossa olemme tehneet Asuvalle paljon erilaisia visuaalisia ja teknisiä toteutuksia niin diginä kuin painettuinakin pintoina.

Asuvan minimalistinen ilme on hiottu nykyiseen vähäeleisen ja arvokkaaseen muotoonsa ajan kanssa. Tarkkaan harkittu päätteetön typografia, visuaalisesti niukka sommittelu ja suuret kuvat puhuvat samaa kieltä Asuvan kohteiden arkkitehtuurin kanssa. Asuvan visuaaliseen ilmeeseen on haettu Asuvan kohteiden muotokielen seesteisen avaruuden tuntua ja moderneja linjoja. Lopputuloksena on elegantin kotoisa visuaalinen kokonaisuus, jonka tunnelma säilyy samana verkkosivuilta lehtimainoksiin.

Kädenjälkemme näkyy kattavasti niin Asuvan verkkosivuilla, painotuotteissa, lehtimainonnassa kuin bannerimainonnassakin. Lisäksi olemme toteuttaneet Asuvalle lukuisia työmaakylttejä ja muita tarpeeseen tulleita toteutuksia.


Verkkosivusto

Uudistimme keväällä 2020 Asuvan verkkosivuston vastaamaan tämän päivän tarpeita niin visuaalisesti kuin teknisestikin. Sivuston tehtävänä on henkiä sitä samaa vähäeleisen modernia tyylikkyyttä, kuin Asuvan rakennuksetkin välittävät.

Minimalistinen ja selkeälinjainen sivustorakenne tuo esiin Asuvan rakentamat kauniit kohteet isojen kuvien kautta. Valo näyttelee merkittävää roolia näiden kotien arkkitehtuurissa, joten väripaletti pidettiin niukkana kontrastiksi valokuvien pehmeille valoliuille.

Kohde-esitteet

Jokaiselle Asuvan kohteelle on tehty arvokkuutta henkivä esite, kuin pieni kahvipöytäkirja, joka esittelee kyseessä olevan kohteen niin sisältä kuin ulkoa.

Asuvan esitteet ovat tärkeä osa rakennuskohteiden markkinointia. Laadukkaalle paksulle paperille painetut kohde-esitteet viestivät kohteiden korkeasta laadusta ensivilkaisusta ja kermaisen pehmeästä paperikosketuksesta lähtien.

Lehtimainokset

Uutta kotia etsiville lehtien, niin painettujen kuin digitaalistenkin, kotia ja asumista käsittelevät osiot ovat edelleen tärkeä kanava löytää potentiaalisia kohteita. Sekä lehtimainoksissa että digitaalisessa bannerimainonnassa Asuva erottuu joukosta rauhallisella kokonaisilmeellä. Seesteiset ilmoitukset houkuttelevat katsetta luokseen selkeälinjaisuudellaan ja harkitulla vähäeleisyydellään.


Tutustu Asuvalle tekemiimme toteutuksiin