Brawo on ostanut merkittävän osuuden Tammerneonista

Osakehankinnalla Brawo vahvistaa palvelutarjontaansa ja osaamistaan valomainosten saralla.

Tammerneonin saaminen osaksi Brawon yritysportfoliota on meille erittäin merkittävä askel. Tämä kauppa vahvistaa pitkän tähtäimen strategiaamme etenkin isojen kokonaisuuksien toteuttajana. Valomainokset ovat olleet jo entuudestaan iso osa Brawon palvelupakettia ja Tammerneon on ollut meille tärkeä yhteistyökumppani varsinkin suuremmissa projekteissa. Heidän yli 50 vuoden kokemuksensa valomainoksista on rakentanut vahvaa osaamista ja asiantuntijuutta, johon olemme voineet luottaa.

Olemme jo muutaman vuoden ajan tutkineet mahdollisuuksiamme laajentaa ja syventää toimintaamme valomainosten osa-alueella. Tässä kaupassa osuimme kahteen kärpäseen yhdellä iskulla, kun meistä tuli iso osakas yrityksessä, jonka toimintatavat tunnemme entuudestaan. Tammerneon tunnetaan yhtenä Pohjois-Euroopan merkittävimmistä valomainostaloista, joten vahva kumppanuus ja yhteistyö heidän kanssaan ovat kannaltamme merkittävä sijoitus tulevaan.

Kaupan myötä Brawo on entistä kokonaisvaltaisempi bränditalo, joka kykenee tarjoamaan koko paketin talon sisäisesti toteutettuna. Osaomistus vahvistaa Brawon ja Tammerneonin keskinäistä sidettä. Yritykset jatkavat itsenäisinä toimijoina vahvaan yhteistyöhön ja kumppanuuteen luottaen.

Tämä on molemmille osapuolille todella loistava kauppa ja meiltä löytyy nyt vahvuuksia joka sektorille. Kaupan myötä palvelutarjontamme on entistä vahvempi ja monitasoisempi. Kykenemme tarjoamaan toteutuksia pohjoismaisella tasolla monipuoliseen osaamispalettiimme nojaten. Tämä kumppanuus rakentaa yhteistä tulevaisuutta ja kirittää molempia yrityksiä kohti entistä parempia, laadukkaampia ja kokonaisvaltaisempia toteutuksia. Meillä on nyt käsissämme kaikki ainekset vahvaan kasvuun.

Brawo! on valtakunnallisesti toimiva kokonaisvaltaisen brändäyksen kumppani, jossa yhdistyvät visuaalinen ja digitaalinen suunnitteluosaaminen sekä vuosikymmenten kokemus suurkuvatuotannoista ja mainosratkaisuista. Palvelemme tehokkaasti ja joustavasti pitkän kokemuksen jalostamalla ammattitaidolla. Brawon yhteisöön kuuluu Brawo Group Oy:n lisäksi valomainoksiin erikoistunut Tammerneon Oy. Brawon yritysportfolion yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 9,2 miljoonaa ja se työllistää noin 50 henkilöä.


Kuvassa vasemmalta oikealle: Jarkko Hietala (hallituksen puheenjohtaja Brawo), Marko Kolehmainen (tuotantojohtaja Tammerneon), Timo Mattila (toimitusjohtaja, Tammerneon), Aku Kaukoluoto (toimitusjohtaja Brawo) ja Marko Mäkitalo (myyntijohtaja Tammerneon).