Asuva

Asuva on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, jolle olemme tehneet vuosien saatossa paljon erilaisia visuaalisia ja teknisiä toteutuksia niin diginä kuin painettuinakin pintoina.

Kymmenen vuoden yhteisen taipaleen aikana Asuvan minimalistinen ilme on hiottu nykyiseen vähäeleisen arvokkaaseen muotoonsa. Tarkkaan harkittu päätteetön typografia, visuaalisesti niukka sommittelu ja suuret kuvat puhuvat samaa kieltä Asuvan kohteiden arkkitehtuurin kanssa. Seesteinen avaruuden tuntu ja modernit linjat jatkuvat lehtimainoksista verkkosivuille ja aina valmiisiin asuntoihin asti.

Asuva on tamperelainen rakennusliike, joka rakentaa koteja rakkaudesta arkkitehtuuriin. Sen kohteet ovat tunnettuja modernistisesta, selkeälinjaisesta ja niukasta muotokielestään sekä oivaltavista yksityiskohdista niin sisustuksessa kuin julkisivuissakin.

Verkkosivusto

Uudistimme keväällä 2020 Asuvan verkkosivuston vastaamaan tämän päivän tarpeita niin visuaalisesti kuin teknisestikin. Olemme kasvaneet yrityksinä yhtä matkaa ja uudistettu verkkosivusto jatkaa Asuvalle tunnuksenomaista minimalistista linjaa, joka on kehittynyt ja hioutunut nykyasuunsa vuosien yhteistyön tuloksena.

Sivuston tehtävänä on henkiä sitä samaa vähäeleisen modernia tyylikkyyttä, kuin Asuvan rakennuksetkin välittävät.

Minimalistinen ja selkeälinjainen sivustorakenne tuo esiin Asuvan rakentamat kauniit kohteet isojen kuvien kautta. Valo näyttelee merkittävää roolia näiden kotien arkkitehtuurissa, joten väripaletti pidettiin niukkana kontrastiksi valokuvien pehmeille valoliuille.


Esitteet

Asuvan esitteet ovat tärkeä osa rakennuskohteiden markkinointia. Laadukkaalle paksulle paperille painetut kohde-esitteet viestivät kohteiden korkeasta laadusta ensivilkaisusta ja kermaisen pehmeästä paperikosketuksesta lähtien.


Lehtimainokset

Uutta kotia etsiville lehtien, niin painettujen kuin digitaalistenkin, kotia ja asumista käsittelevät osiot ovat edelleen tärkeä kanava löytää potentiaalisia kohteita. Sekä lehtimainoksissa että digitaalisessa bannerimainonnassa Asuva erottuu joukosta rauhallisella kokonaisilmeellä. Seesteiset ilmoitukset houkuttelevat katsetta luokseen selkeälinjaisuudellaan ja harkitulla vähäeleisyydellään.