Dick Johnson

Dick Johnson on miesten hius- ja partatuotteisiin erikoistunut verkkokauppa sekä Tampereella, Turussa ja Helsingissä toimiva parturiliike.

Jonkin verran kohuakin tinkitämättömällä ulosannillaan aiheuttanut Dick Johnson on yksi pitkäaikaisimmista asiakkuuksistamme, jolle olemme päässeet suunnittelemaan suunnilleen ihan kaikkea. Alkuperäisten verkkosivujen ja verkkokaupan jälkeen olemme luoneet ison liudan tuotebrändien visuaalisia ilmeitä ja pakkauksia. Niiden ohessa työpöydillä on ollut niin t-paitaprinttejä, tarroja, bannereita, ikkunateippauksia kuin kaikenkarvaisia markkinointimateriaalejakin.

Pakkaussuunnittelu

Dick Johnson myy tunnettujen merkkien ohella omia private label -brändejään. Hienostuneen ja premiumia henkivän Dick Johnson Original -tuotelinjan punaisena lankana on koristeellinen typografia sekä hillitty mustan ja pronssin muodostama värimaailma. Lisäksi olemme suunnitelleet pakkauksia mm. humoristisemmalle Uncle’s-sarjalle ja hävyttömän maukkaalle Vitun hyvälle kahville. Tunnetuin Dick Johson työmme on taatusti Pallivaha – esittelyjä kaipaamaton hittituote, jota on loppuunmyyty Napapiirin pohjoispuolella asti.


Kuvitukset

Dick Johnsonin tunnistettava tyyli nojaa monissa tuotesarjoissa omintakeisiin kuvitustyyliin, joka jättää taatusti muistijäljen, suosikkituote Pallivahasta alkaen.


Valokuvaus

Kuva on tuhat sanaa ja hyvin hoidettu brändikuvaus vielä rutkasti enemmän. Dick Johnsonille olemme kuvanneet niin tuotteita kuin tunnelmaakin. Jokainen kuva kertoo osaltaan yrityksen tarinaa.