Finnkino

Finnkino on Suomen suurin ja tunnetuin elokuvateatteriketju. Olemme vuosien saatossa toteuttaneet Finnkinon eri teattereiden tiloihin lukuisia mainosratkaisuja erilaisille pinnoille.

Ovista ikkunoihin ja seiniltä lattioille – olemme valmistaneet ja asentaneet hehtaareittain erilaisia mainospintoja elokuvateatteriketju Finnkinon tiloihin. Erilaiset banderollit, lattiateippaukset ja porrasteippaukset sekä suurkuvatuotantoina valmistuvat taustavalaistut lightbox-laatikoiden etukankaat ovat kertoneet näyttävästi elokuvauutuuksista tiloissa vieraileville silmäpareille.

Ikkunateippaus ja oviteipit

Ikkunapinta-ala on monesti erinomainen mainospinta ohikulkijoiden katseen vangitsemiseen. Erityisesti Helsingin Tennispalatsin ikoninen päätyikkuna on mainospintana pääkaupunkiseudun huomioarvoisimpia. Olemme päässeet toteuttamaan siihen toinen toistaan näyttävämpiä teippauksia.

Myös katutason ikkunapinnat sekä sisäänkäynti- ja väliovet ovat olleet tehokkaassa kampanjakäytössä tuomassa esiin kuumimpia elokuvauutuuksia.


Mainosteippaus

Jokaiselle pinnalle on oma teippinsä ja lähes jokainen pinta on teipattavissa. Finnkinolla olemme teipanneet muun muassa portaikkojen päätyjä ja seiniä massiivisiksi elokuvajulisteiksi, tehneet opastetarroituksia parkkihalliin sekä asentaneet lattiaan kulutusta ja askelia kestäviä lattiatarroja.


Suurkuvatulosteet

Kun haetaan näyttävyyttä, on kymmenmetrisellä banderollilla tai seinänkokoisella lightbox-laatikolla paikkansa. Olemme toteuttaneet Finnkinolle vuosien ajan isoja mainospintoja niin sisä- kuin ulkotiloihin. Uusimmissa materiaaleissa näkyvä erinomainen väritoisto (ja väriloisto) liittyy entisestään parantuneeseen painoteknologiaan, joka toistaa väriavaruutta aiempaa laajemmin tehden mainosseinistä entistäkin näyttävämpiä.