Kotihissi

Kotihissi on Hissiryhmän perheeseen kuuluva sivusto, joka on keskittynyt tarjoamaan hissiratkaisuja kotiolosuhteisiin. Päivitimme sivuston visuaalisen ilmeen ja teknisen puolen vastaamaan tämän päivän tarpeita.

Koti on henkilökohtaisista paikoista tärkein ja siksi moni haluaa elää siellä niin pitkään kuin mahdollista. Erilaiset eläntilanteet ja yllättävät muutokset liikuntakyvyssä luovat tarpeen esteettömälle kodille. Kotihissi on ratkaisu, jonka avulla omassa monitasoisessa asunnossa voi jatkossakin asua mutkattomasti ja mukavasti.

Verkkosivut

Suunnittelimme Kotihissille verkkosivut, jotka tuovat esille heidän laadukkaita hissituotteitaan hillityllä arvokkuudella. Sekä kori- että porrashissit ovat tarkkaan harkittu sijoitus omaan kotiin ja siksi tietoa niiden teknisistä ominaisuuksista ja ulkonäöllisistä seikoista on tarjolla runsaasti ja jäsennellysti.

Verkkosivuston visuaalisilla valinnoilla tuodaan esiin kodin hissiratkaisuja tyylikkäinä ja hienostuneina arjen design-käyttöesineinä. Hissi on paitsi elämää helpottava ja arkea sujuvoittava apuväline, myös luonteva osa sisustusta.