Ravintola Plate

Ravintola Plate tarjoilee loistavaa ruokaa ja rentoa tunnelmaa Tampereen keskustan sykkeessä.

Ravintolan lempeästä ilmapiiristä voi nauttia monella tapaa: illallinen pidemmän kaavan mukaan tai lasillinen juomaa ystävän kanssa. Plateen jätetään aina paikkoja myös varausten ulkopuolelle, jotta ruokailemaan voi poiketa myös hetkellisen innostuksen vallassa.

Visuaalinen ilme

Uudistimme uudelleen avatun ravintola Platen visuaalisen ilmeen. Vanhasta ei jäänyt jäljelle kuin logo. Suunnittelun pohjana oli uudistuneen ravintolan boheemi sisustus, jonka belle époque -vaikutteet suodatettiin modernin linssin läpi. Harkitun koristeellinen visuaalinen ilme jatkuu myös verkkosivuilla.

Kuvitukset

Platen helposti lähestyttävä ja rento tunnelma välittyy mittatilauskuvituksista, joka elävöittävät niin verkkosivustoa, kadunvarren A-kylttiä kuin ravintolan omaa lageriakin. Pehmeän murretun väripaletin sävyt on poimittu ravintolan sisustuksesta.

Valokuvaus

Rentoa tunnelmaa ja upeaa sisustusta ei voi kuitenkaan täysin kuvittaa – se pitää nähdä itse. Paikan päälle viihtymään kutsuvat brändikuvat välittävät Platen huoletonta tunnelmaa kaupungin sykkeessä. Ystävien kanssa jaettuja mutkattomia päivällisiä ja vapaa-ajan huoletonta nautiskelua.