Yritysluotto.fi

Suunnittelimme tuoreen ilmeen yritysluotto.fi-sivustolle ja toteutimme verkkosivuston myös teknisesti. Verkkosivuston suunnittelu yrityslainojen luotottajalle vaati yrityksen hillityn ja asiantuntevan olemuksen siirtämistä visuaaliseen muotoon.

Jo yli kymmenen vuotta toiminut Yritysluotto tarjoaa vakuudettomia rahoitusratkaisuja yrityksille. Rahoitusalalla luotettavuus, vakaus ja vastullisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, joiden vaikutelman on välityttävä heti sivuille saavuttaessa. Yritysluotto on yksi OPR-rahoitus Oy:n rahoitus- ja sijoituspalveluista.

Verkkosivut

Luoton hakeminen omalle yritykselle ensimmäistä kertaa voi tuntua erittäin jännittävältä. Siksi rahoitusratkaisuja tarjoavan tahon on vaikutettava vakavasti otettavalta ja luotettavalta.

Suunnittelimme ja toteutimme selkeät ja johdonmukaiset sivut yritysluotto.fi:lle, jotta heidän asiakkaidensa palvelupolku ei katkeaisi vaikeasti lähestyttäviin ja kankeisiin sivuihin.

Sivuston sinivihreä värimaailma ja tunnelmalliset kuvavalinnat toimivat keventävänä ja rauhoittavana vastapainona aihepiirin vakavuudelle.

Selkeä typografia ja helposti omaksuttavan kokoisiin palasiin palasteltu informaatio auttavat sivuille saapuvaa ymmärtämään, mistä Yritysluotossa on kyse.

Och samma på svenska

Toteutimme sivuston myös Ruotsin markkinoille ruotsinkielisenä. Visuaaliselta tyyliltään sivusto on hyvin samanlainen kuin Yritysluotto-sivusto, mutta rakenteltaan se on hieman erilainen, johtuen tarjottujen rahoitustuotteiden eroista eri markkina-alueilla.