Aurinkosuojakalvot (3M) ikkunaan ja muihin kohteisiin

Tervetuloa Brawolle – brändäyksen ja markkinoinnin asiantuntevalle ja luotettavalle kumppanille. Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukkaita aurinkosuojakalvoja ikkunoihin, autoihin, koteihin ja parvekelaseihin kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saat suojakalvot nopeasti ja luotettavasti asennettuna, palvelemme ympäri Suomen.

Käytössämme ovat korkealaatuiset 3M- ja Rayno-suojakalvot, jotka takaavat kestävyyden ja tehokkaan suojan. Lisäksi olemme virallisia ja valtuutettuja jälleenmyyjiä 3M, Rayno, Oracal ja Avery -huipputuotteille. Haluamme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi. Tutustu lisää palveluihimme tai ota suoraan yhteyttä ja kysy hintaa, niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Miksi valita aurinkosuojakalvot? – Luotettava suoja ja mukavuus

Aurinkosuojakalvot

Aurinkosuojakalvot muodostavat tehokkaan suojan lämpö- ja UV-säteilyä vastaan, tarjoten monipuolisia etuja ja lisämukavuutta suojakalvotetuilla ikkunoilla varustettujen tilojen käyttäjille ja omistajille. Tutustu alla olevaan listaukseen aurinkosuojakalvon tarjoamista hyödyistä:

 • Tehokas suojakerros:
  Aurinkosuojakalvot suojaavat kiinteistön sisätiloja haitallisilta UV-säteiltä, jotka voivat aiheuttaa kalusteiden haalistumista ja ihonvaurioita.
 • Lämpösäteilyn vähentäminen:
  Kalvojen suodattaessa lämpösäteilyä sisätilat pysyvät viileämpinä, mikä vähentää tarvetta ilmastoinnille ja voi auttaa säästämään energiaa.
 • Auringonsäteilyn heijastaminen:
  Heijastavat aurinkosuojakalvot voivat vähentää suoraa auringonvaloa, mikä auttaa ylläpitämään mukavampaa sisäilmastoa ja vähentämään heijastumisesta aiheutuvaa häikäisyä.
 • Yksityisyyden suojaaminen:
  Tummemmat kalvot voivat tarjota lisäyksityisyyttä estämällä ulkopuolisilta näkyvyyden sisälle. Samalla sisältä näkee kuitenkin selkeästi ulos.
 • Naarmuuntumisen ehkäisy:
  Kalvo suojaa ikkunoita naarmuilta ja vahingoilta, mikä voi lisätä ikkunoiden kestävyyttä ja pitää ne pidempään siistinä.
 • Helppohoitoinen materiaali:
  Asennuksen jälkeen aurinkosuojakalvot ovat helppohoitoisia ja vaativat vain vähän huoltoa. Niitä voidaan puhdistaa samalla tavalla kuin muitakin ikkunoita ilman erityisiä varotoimia.

Aurinkosuojakalvot ikkunaan

Ikkunoihin asennetut aurinkosuojakalvot tarjoavat monipuolisen ja älykkään ratkaisun, joka yhdistää ensiluokkaisen suojan sekä tyylikkään ulkonäön. Laadukkailla kalvoillamme suojaat kotisi tai toimistosi sisätilat tehokkaasti haitalliselta UV-säteilyltä, samalla säilyttäen huoneiden valoisuuden ja esteettisen ulkonäön. Kestävät ja tehokkaat kalvomme eivät pelkästään vähennä lämpösäteilyn haittavaikutuksia, vaan myös suojaavat arvokkaita huonekalujasi ja sisustustasi haalistumiselta.

Valitsemalla aurinkosuojakalvot ikkunoihisi säästät sekä energiaa että rahaa ja nautit samalla miellyttävästä ja viihtyisästä sisäilmastosta ympäri vuoden. Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua löytämään täydellinen ratkaisu tarpeisiisi – ota meihin yhteyttä!

Aurinkosuojakalvot ikkunaan

Aurinkosuojakalvot parvekelaseihin – Tehokas ratkaisu parvekkeen mukavuuden parantamiseen

Parvekelaseihin asennetut aurinkosuojakalvot tarjoavat monipuolista suojaa ja mukavuutta. Ne estävät haitallisen UV-säteilyn pääsyn sisätiloihin, suojaten samalla kalusteita ja ihmisiä auringolta. Lisäksi kalvot vähentävät lämpösäteilyn läpäisyä, mikä viilentää parvekkeen sisälämpötilaa ja tekee oleskelusta miellyttävämpää myös kuumina kesäpäivinä. Ne suojaavat myös sisätilojen pintoja haalistumiselta ja vaurioilta sekä tarjoavat lisää yksityisyyttä, mikäli valitset kalvot tummennettuina.

Suojakalvot voivat auttaa myös säästämään energiaa jäähdytyskustannuksissa ja antavat parvekkeelle tyylikästä ulkonäköä. Sijoittamalla parvekelasitusten aurinkosuojakalvoihin panostat parvekkeesi viihtyvyyteen ja pitkäaikaiseen suojaukseen. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja tilaa suojakalvot asennettuna parvekkeellesi.

Aurinkosuojakalvot autoon

Aurinkosuojakalvot tarjoavat kattavaa ja tehokasta suojaa autollesi. Ne toimivat ensiluokkaisena kilpenä haitallisia UV-säteitä vastaan, suojaten sekä sinua että autosi sisätiloja auringon aiheuttamilta vaurioilta ja haalistumiselta. Kalvojen innovatiivinen rakenne vähentää myös lämpösäteilyn läpäisyä, jolloin autosi sisätilat pysyvät miellyttävän viileinä kuumina kesäpäivinä. Tämä ei ainoastaan lisää ajomukavuuttasi, vaan vähentää myös ilmastoinnin tarvetta, säästäen polttoainetta ja ympäristöä.

Lisäksi aurinkosuojakalvot ovat todellinen sisustuksellinen investointi. Ne suojaavat autosi sisätilojen materiaaleja, kuten istuimia ja kojelautaa, UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta, säilyttäen autosi alkuperäisen kauneuden ja arvon pidempään.

Tummennetut kalvot eivät ainoastaan lisää yksityisyyttäsi autossa matkustaessasi, vaan ne myös vähentävät häikäisyä ja heijastumista ikkunoista, parantaen näkyvyyttäsi ja siten ajoturvallisuutta.

Investoimalla autosi aurinkosuojakalvoihin teet fiksun ja kannattavan päätöksen. Paranna matkustusmukavuuttasi, lisää turvallisuuttasi ja säilytä autosi sisäpinnat pidempään uudenveroisina. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja varmista autosi parhaat mahdolliset suojaukset jo tänään!

Aurinkosuojakalvot autoon

Näkösuojaa kotiin ja haastaviinkin kohteisiin

Laaja valikoimamme kattaa aurinkosuojakalvoja erilaisiin käyttökohteisiin, kuten kotiin, autoihin, parvekelaseihin, toimistoihin ja erilaisiin haastaviinkin ikkunaratkaisuihin. Aurinkosuojakalvot eivät tarjoa ainoastaan tehokasta säteilysuojaa, vaan myös arvokasta näkösuojaa. Kalvot asennetaan vaivattomasti ikkunoihin ja parvekelaseihin, jolloin ne tarjoavat mahdollisuuden lisätä yksityisyyttä ja rauhaa mihin tahansa tilaan.

Näkösuojaa tarjoavat aurinkosuojakalvot vähentävät suoraa näkyvyyttä ikkunoiden läpi, luoden kuitenkin samalla miellyttävän valoisuuden sisätiloihin. Valonläpäisevyyttä voidaan säätää kalvon valinnan mukaan, joten voit nauttia valoisasta sisätilasta ilman, että joudut uhraamaan yksityisyyttäsi. Investoimalla aurinkosuojakalvoihin luot kestävän ratkaisun, joka parantaa kodin ja toimiston viihtyisyyttä ja suojaa arvokkaita sisustuselementtejä.

Laadukasta asennuspalvelua takuutyönä – Pyydä tarjous nyt!

Tarjoamme tinkimätöntä takuutyötä suojakalvojen asennuksessa koko Suomen alueella. Olemme ylpeitä siitä, että olemme virallinen ja valtuutettu jälleenmyyjä, joka tarjoaa ainoastaan alan huippumerkkien laadukkaita tuotteita. Valikoimissamme on 3M, Rayno, Oracal ja Avery -merkkien laadukkaita tuotteita. Tämä varmistaa, että käytämme vain parhaita materiaaleja kaikissa teippaustöissämme.

Olipa kyseessä koti, toimitila, parvekelasit tai auto, aurinkosuojakalvot voivat tuoda merkittävää hyötyä. Rohkaisemme ottamaan meihin yhteyttä ja tiedustelemaan lisää, tai voit suoraan lähettää tarjouspyynnön, jotta voimme yhdessä suunnitella räätälöidyn paketin aurinkosuojakalvojen asennukseen. Asiantuntevat ammattilaisemme ovat valmiita arvioimaan ja suosittelemaan parasta ratkaisua juuri sinun tarpeisiisi.

OTA YHTEYTTÄ!

"*" näyttää pakolliset kentät