Valomainos

Laadukas valomainos tai -kyltti ei jää huomioitta

Ammattilaisen toteuttama valomainos herättää huomiota ja tulee nähdyksi! Me toteutamme valomainokset ja -kyltit asiantuntevasti omien tarpeidesi pohjalta. Mikäli haluat, me voimme vastata myös valomainoksen tai -kyltin suunnittelusta antamiesi suuntaviivojen mukaisesti. Lopputuloksena syntyy näyttävä valomainos-pleksi, joka esimerkiksi rakennuksen julkisivuun kiinnitettynä antaa hienon kuvan yrityksestäsi ja auttaa asiakkaitasi löytämään paremmin perille myös illan hämärryttyä! Täyden palvelun yrityksenä asennamme halutessasi valomainokset paikoilleen avaimet käteen -periaatteella Tampereella, Pirkanmaan alueella ja koko Suomessa.

Helmikuun 1. 2024 tehdyn yrityskaupan myötä Brawo omistaa osuuden Tammerneonista, joka tunnetaan yhtenä Pohjois-Euroopan merkittävimmistä valomainostaloista. Yrityksen tuotteet perustuvat energiatehokkaaseen led-teknologiaan, joka mahdollistaa toteutuksen pienistä mainosvaloista massiivisiin mainostorneihin ja -pyloneihin. Tammerneon valmistaa Tampereen tehtaallaan mainostorneja ja mainospyloneja, irtokirjain- ja kotelovalomainoksia, opasteita sekä digitaalisia mainospintoja. Yrityskaupan myötä sekä Brawon että Tammerneonin palvelutarjonta on entistä laajempi, vahvempi ja kokonaisvaltaisempi.

Kiinnostaako valomainos tai valokyltti? Ota yhteyttä!

Jos ajatus yksilöidysti valmistetusta valomainoksesta tai näyttävästä valokyltistä herätti mielenkiintosi, ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kerro lisää ajatuksistamme. Haluamme löytää juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan ratkaisun tai palvelukokonaisuuden. Voit myös pyytää suoraan tarjousta – vastaamme kaikkiin hintatiedusteluihin mahdollisimman nopeasti.

"*" näyttää pakolliset kentät