Anetcom Oy ja Mainostoimisto Bananas Oy yhdistyivät monipuolisesti palvelevaksi brändäyksen kumppaniksi – tervetuloa Brawo!

Anetcom Oy ja Mainostoimisto Bananas Oy ovat nyt Brawo Oy. Yritysten yhdistymisestä muodostunut Brawo Branding Company on kokonaisvaltainen brändäyksen kumppani, jossa visuaalinen ja digitaalinen suunnitteluosaaminen kohtaavat vuosikymmenten kokemuksen erilaisten mainosratkaisujen tuottamisesta. 

”Lähdimme liikkeelle siitä, että jos haluaa olla edelläkävijä, pitää asiat tehdä rohkeasti uudella tavalla” kertoo Brawon toimitusjohtaja Aku Kaukoluoto. ”Halusimme lähteä viitoittamaan uusia keinoja tarjota laajaa mainonnan ja brändäyksen palveluvalikoimaa kohdennetusti yhdeltä luukulta. Yhdistyminen oli loogista jatkumoa pitkään jatkuneelle yhteistyöllemme Bananaksen kanssa. Asiakkaidemme tarpeet ovat kasvaneet asteittain vuosien aikana, mikä on vähitellen tiivistänyt yhteistyötämme. Saman katon alle yhdistyminen tuntui luontevalta seuraavalta askeleelta.” 

Brawo yhdistää kahden toimijan erikoisosaamisalueet yhdeksi dynaamiseksi kokonaisuudeksi. Uusi valtakunnallisesti palveleva yritys kykenee tarjoamaan kaikki kuviteltavissa olevat mainostoteutukset suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi, niin diginä kuin painettunakin pintana. 

”Meiltä löytyy nyt resursseja myös todella isojen ja valtakunnallisten ilmeenuudistusprojektien toteuttamiseen” Kaukoluoto kuvailee ja jatkaa: ”Brawo syntyi halusta päästä näyttämään meidän yhdistetyn osaamisemme koko potentiaali. Meillä on töissä kovan luokan ammattilaisia, joiden osaaminen mahdollistaa laajan palveluvalikoiman. Haluamme olla se brändäyksen kumppani, joka pystyy tarjoamaan kaiken olennaisen. Oli asiakkaalla mielessä sitten autoteippaus, digimarkkinointikampanja, uusi logo tai ajanmukainen verkkosivusto, niin me toteutamme.” 

Bananaksen toimitusjohtajan paikalta Brawon luovaksi johtajaksi siirtyvä Jarne Lähteenmäki näkee yhdistyvien yritysten täydentävän toisiaan. ”Anetcomin mukana Brawoon siirtyy kaikenlaisten mainospintojen tuntemus. Heiltä löytyy valtava osaaminen ja tietotaito esimerkiksi teippauksiin liittyen. Kun tähän yhdistetään meiltä Bananakselta tuleva visuaalinen suunnitteluosaaminen ja verkkosivukehityksen asiantuntijuus, saadaan aikaiseksi kokonaisvaltainen mainonnan ja brändäyksen toimija” Lähteenmäki summaa. 

Uusi yritys tarjoaa asiakkaille entistä selkeämpää ja nopeampaa palvelua. ”Visionamme on mahdollistaa asiakkaillemme sulava täyden palvelun prosessi” Kaukoluoto tarkentaa ja jatkaa: ”Meille yhdistymisessä on kyse palveluvalikoiman ja tehokkuuden parantamisesta, unohtamatta kuitenkaan joustavuutta ja ammattitaitoa. Kykenemme toteuttamaan kaikenkokoisia projekteja valtakunnallisesti. Suunnittelusta toteutuksiin – kaikki samasta paikasta.”

Tietoja julkaisijasta

Brawo on valtakunnallisesti toimiva brändäyksen kumppani, jossa yhdistyvät visuaalinen ja digitaalinen suunnitteluosaaminen sekä vuosikymmenten kokemus suurkuvatuotannoista ja mainosratkaisuista. Palvelemme tehokkaasti ja joustavasti pitkän kokemuksen jalostamalla ammattitaidolla. Brawo Oy:n yhdistyvien osapuolten liikevaihto oli noin 3,5 miljoonaa euroa vuonna 2022. Yhtiö työllisti keskimäärin 25 henkilöä.