Finnkino – Elokuvien taika mainospinnoille siirrettynä

Finnkino on yksi pitkäaikaisista asiakkaistamme. Taho, jonka tiloihin olemme päässeet toteuttamaan erityisen näyttäviä teippauksia. Finnkino on Suomen suurin ja tunnetuin elokuvateatteriketju – ja siltä heillä on ollut myös uskallusta näyttää. Vuosien saatossa olemme toteuttaneet heille lukuisia erilaisia teippauksia niin sisä- kuin ulkotiloihinkin, katosta lattiaan.

Haastavat ja erikoiset pinnat, kuten Tennispalatsin massiivinen päätyikkunakaari ja pitkien portaiden päätyteippaukset, ovat olleet meille ensisijaisesti kiehtovia mahdollisuuksia. Haasteet on nimittäin tehty voitettavaksi. Päättäväistä asennetta ja teippien asiantuntijuutta onkin tarvittu, kun olemme toteuttaneet Finnkinon mainosteippauksia vaihtuville pintamateriaaleille ja erilaisiin olosuhteisiin sopiviksi.

Ovista ikkunoihin ja seiniltä lattioille – olemme valmistaneet ja asentaneet hehtaareittain erilaisia mainospintoja elokuvateatteriketju Finnkinon tiloihin. Erilaiset banderollit, lattiateippaukset ja porrasteippaukset sekä suurkuvatuotantoina valmistuvat taustavalaistut lightbox-laatikoiden etukankaat ovat kertoneet näyttävästi elokuvauutuuksista tiloissa vieraileville silmäpareille.

Ikkuna- ja oviteippaukset

Ikkunat ja lasiovet ovat monesti erinomainen mainospinta ohikulkijoiden katseen vangitsemiseen. Erityisesti Helsingin Tennispalatsin ikoninen päätyikkuna on mainospintana pääkaupunkiseudun huomioarvoisimpia. Olemme toteuttaneet siihen toinen toistaan näyttävämpiä teippauksia.

Myös katutason ikkunapinnat sekä sisäänkäynti- ja väliovet ovat olleet tehokkaassa kampanjakäytössä tuomassa esiin kuumimpia elokuvauutuuksia.

Mainosteippaus

Jokaiselle pinnalle on oma teippinsä ja lähes jokainen pinta on teipattavissa. Yli 30 toimintavuotemme aikana olemme oppineet tuntemaan teipit ja niiden asennuspinnat.

Finnkinolla olemme teipanneet muun muassa portaikkojen päätyjä ja seiniä massiivisiksi elokuvajulisteiksi, tehneet opastetarroituksia parkkihalliin sekä asentaneet lattiaan kulutusta ja askelia kestäviä lattiatarroja.

Suurkuva-tulosteet

Kymmenmetrisellä banderollilla tai seinänkokoisella lightbox-laatikolla paikkansa kun haetaan näyttävyyttä. Olemme toteuttaneet Finnkinolle vuosien ajan isoja mainospintoja niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Uusimmissa materiaaleissa näkyvä erinomainen väritoisto (ja väriloisto) liittyy entisestään parantuneeseen painoteknologiaan, joka toistaa väriavaruutta aiempaa laajemmin tehden mainosseinistä entistäkin näyttävämpiä.


Tutustu Finnkinolle tekemiimme toteutuksiin