Brawosta Secto Rally Finlandin virallinen tavarantoimittaja

Brawo! Lähdimme mukaan toteuttamaan maailman parasta rallia!

Brawo on sopinut yhteistyösopimuksen Secto Rally Finlandin ja sitä järjestävän AKK:n kanssa. Brawo on vuoden 2024 MM-rallin Suomen osakilpailun virallinen tavarantoimittaja. Toimitamme Suomen MM-ralliin kaikki painotuotteet sekä tuotamme ja myymme kaikki viralliset Secto Rally Finland 2024 fani- ja oheistuotteet.

Tänä vuonna fanituotteiden joukosta löytyvät myös uniikit Ouninpohja-tuotteet. Halusimme kunnioittaa paluun tekevää legendaarista Ouninpohjan erikoiskoetta suunnittelemalla juuri siihen liittyviä fanituotteita. Ouninpohjaan tiivistyvät moottoriurheilun suuret tunteet ja jännittävimmät hetket ja juuri siksi se ansaitsi tulla ikuistetuksi virallisiin fanituotteisiin.

“Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä! Jo yhteistyökeskusteluiden alkuvaiheessa ajatuksemme kohtasivat, kun esille nousivat mm. materiaalivalinnat kestävää kehitystä ajatellen. Oli hienoa huomata, että Secto Rally Finland haluaa olla tälläkin saralla edelläkävijä tapahtumajärjestäjänä. Meille Brawolla yhteistyö on iso luottamuksen osoitus ja mahdollisuus näyttää osaamistamme yhdessä Pohjoismaiden suurimassa yleisötapahtumassa” toimitusjohtajamme Aku Kaukoluoto kiteyttää tunnelmia. 

Alkaneen yhteistyön kunniaksi arvomme kaksi Ouninpohja-lippalakkia. Voit käydä osallistumassa arvontaan Brawon Instagram– tai Facebook-tilillä arvonta-julkaisuissa.

Kuva taustalla: Taneli Niinimäki / AKK