Drivalia

Drivalia on kulkemisen kumppani, joka tarjoaa räätälöityjä leasing-autoratkaisuja kunkin yrityksen strategiaan ja budjettiin sopivasti. Yritys palvelee myös kuluttajia yksityis-leasigin ja käytettyjen autojen myynnin kautta.

Toteutimme Drivalian Future Store -toimipisteiden tiloihin ilmeenuudistuksen, jossa Drivalian brändi tuotiin vahvemmin esiin. Nyt yrityksen ilmeen tunnuksenomainen pinkki väri opastaa sekä tiloissa vierailevan katsetta että kulkua. Muutosoperaatio alkoi vanhojen teippausten ja näkyvyyselementtien poistolla ja asianmukaisella kierrätyksellä neljässä eri kohteessa. Sen jälkeen pääsimme asentamaan uutta ilmettä lattiasta katonrajaan.

Drivalian Espoon toimipisteen uusiin näkyvyysratkaisuihin kuuluu elementtejä niin sisä- kuin ulkotiloissa. Toimiston seinälle valmistettu taustavalaistu kohologo toivottaa tilaan saapuvat tervetulleiksi. Erilaiset levytulosteet ja tulostetut kangasseinäelementit ja teippaukset puolestaan tuovat brändi-ilmettä toimitiloihin. Rakennuksen ulkopuolelle asennetut valomainokset puolestaan päivittivät yrityksen näkyvyyden myös ulospäin.

Vantaan toimipisteelle, jossa sijaitsee myös leasing-autojen palautus, oli tärkeää tehdä asiaankuuluvat opasteet sekä sisälle että ulos. Kylttien lisäksi uudet valomainokset auttavat autonpalauttajia löytämään tiensä oikeaan paikkaan. Myymälän puoleisen julkisivun ilmeeseen isosti vaikuttanut toimenpide oli puolestaan vanhojen reikälevyjen irroitus, uudelleen maalaus ja takaisin asennus. Tälle raikastetulle pohjalle asennettu Future Store -valomainos erottuu nyt erinomaisesti ympäristöstään. Yhteensä asensimme Vantaan toimipisteelle viisi eri valomainosta. Yritysilmeen yhtenäinen värimaailma jatkuu myös sisäänkäyntikaaren pinkeissä teippauksissa, jotka kutsuvat astumaan sisään myymälään.

Valomainokset

Toteutimme tämän ilmeenuudistusprojektin yhteydessä Drivalialle useita valomainosratkaisuja sekä sisä- että ulkotiloihin. Katonreunaan asennetut valomainokset tuovat näkyvyyttä ja auttavat löytämään perille Drivalian toimispisteille.

Toimipisteiden ulkoseiniin asennetut mainosvalot puolestaan opastavat läheisiltä teiltä paikan päälle etsiviä löytämään kohteeseensa.


Näkyvyys myymälässä ja mainosteippaus

Pinkit pinnat ohjaavat katsetta ja tilassa kulkijaa esiteltävältä autolta toiselle. Samalla ne auttavat myymälässä toimivia työntekijöitä hahmottamaan tilaa paremmin autoja siirtäessään.

Lattiaan asennetut teipit on valittu tarkkaan merkkiteippien valikoimastamme, josta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Nämä teipit kestävät hankausta niin jaloista kuin autonrenkaistakin pitäen siistin ulkonäkönsä vuosien ajan.


Suurkuvatulosteet

Suurikokoinen seinätapettituloste tuo yhdessä beach flag -lippujen ja lattiateippausten kanssa Drivalian brändi-ilmettä ja tulevaisuuden liikkuvuusratkaisun tarjoajan tunnelmaa Drivalian Vantaan myymälään.

Kädenjälkemme näkyy kattavasti niin mainosteippauksissa kuin kangaspohjaisissakin mainosratkaisuissa. Teippauksia tiloihin tuli laajalla skaalalla. Asensimme teippauksia postilaatikkoihin, sisäänkäynnille, lattiaan, oviin ja ikkunoihin. Toteutimme jopa sisäseinien komean tapetoinnin teippauksella. Toteutimme lisäksi beach flag -liput ja lipputankoliput tuomaan lisää brändifiilistä myymälän sisä- ja ulkopuolelle. Painotuotteista tärkeimmät olivat taustapeiliin kiinnitettävät peiliroikot sekä yrityksen käyntikortit.